Skip to content

Greek Danish Dutch English French German Italian Spanish

Το πρώτο Ελληνικό portal για τον νεανικό διαβήτη τύπου 1 στην Ελλάδα!

Τo sweet-kid.com είναι ένα νέο ελληνικό portal, αφιερωμένο στα παιδία και τους νέους που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και σκοπός του είναι να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του νεανικού διαβήτη. Θέλουμε να προσφέρουμε σωστή ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν στο σακχαρώδη διαβήτη, να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για να διαχειριστείτε το διαβήτη σωστά και αποτελεσματικά. Γνωρίζοντας όσο περισσότερα γίνεται για το διαβήτη, μπορείτε να παρέχετε μια φυσιολογική ζωή στα παιδιά και στους νέους που πάσχουν απο σακχαρώδη διαβήτη ρυθμίζοντας καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου.

Θα χαρούμε να εγγραφείτε σαν μέλος σε αυτή την ανοικτή κοινώτητα, να λάβουμε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε νέους γονείς που μόλις διέγνωσαν διαβήτη στο παιδί τους.

Αρχική
Διαβήτης | Παιδικός διαβήτης | Παιδικός σακχαρώδης διαβήτης | Νεανικός διαβήτης
Sweet Pass Σαμαριά 2014 PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 09:48

διαβήτης Σαμαριά 2014Σας ενημερώνουμε ότι στις 30/08/2014, ο (ΠΑ. ΣΥ. ΝΕ. Δ.) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ – www.pasined.gr, σε συνεργασία με το Παλαιοβιολογικό Ιατρείο ΠΑΓΝΗ και το Διαβητολογικό Κέντρο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, διοργανώνει μια εκδήλωση (SWEET PASS) για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση πάνω στο θέμα του νεανικού διαβήτη, στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 50 άτομα με νεανικό διαβήτη από όλη την Ελλάδα που θα φέρουν πρωτοποριακά συστήματα συνεχούς καταγραφής σακχάρου(real time) υπό την ευγενική χορηγία της Medtronic Hellas & Bayer Hellas καθώς και επιστημονικό ιατρικό προσωπικό. Θα ξεκινήσουμε την διαδρομή στο φαράγγι της Σαμαριάς από το Ξυλόσκαλο στις 07:30πμ και θα φτάσουμε στην Αγ.Ρούμελη όπου θα διανυκτερεύσουμε.

Περισσότερα...
 
Εκδρομή ΠΑΣΥΝΕΔ στο φαράγγι της Υμβρου PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 11 Ιούνιος 2014 09:48

Εκδρομή ΠΑΣΥΝΕΔ ιμβρος διαβήτηςΟ Παγκρήτιος Σύλλογος  Νεανικού Διαβήτη , σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων, οργανώνει εκδρομή στο Φαράγγι της ΙΜΒΡΟΥ την Κυριακή 22 Ιουν 2014. Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, να περπατήσουμε στην φύση και να πιούμε ενα κρασί στην ταβέρνα στο τέλος της διαδρομής. Αναχώρηση 8 το πρωί με λεοφορεία (Ηράκλειο, Χανιά, κλπ ανάλογα με τις συμμετοχές) , ώρες πεζοπορίας 3.  Το κόστος μεταφοράς θα το καλύψει ο σύλογος.

Περισσότερα...
 
ΕΟΠΥΥ: Εξάμηνες γίνονται οι συνταγές για τους χρονίως πάσχοντες!!! PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 29 Απρίλιος 2014 09:01

Εξάμηνες θα μπορούν να είναι οι επαναλαμβανόμενες συνταγές, οι οποίες αφορούν χρονίως πάσχοντες – ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Αυτό προβλέπεται σε τροπολογία που κατέθεσε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Οι χρόνιες παθήσεις, τις οποίες θα αφορά το μέτρο, αναμένεται να καθοριστούν με υπουργική απόφαση, η οποία θα εκδοθεί μετά την ψήφιση της τροπολογίας.

Περισσότερα...
 
Επανέλεγχος δικαιολογητικών προνοιακών επιδομάτων στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 20 Μάρτιος 2014 12:39

Το Τμήμα Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής & Ελέγχου του Δήμου Ηρακλείου ως επίσημος φορέας παροχής των επιδομάτων Πρόνοιας στον Δήμο Ηρακλείου και στους υποστηριζόμενους διοικητικά Δήμους του Νομού Ηρακλείου, θα προχωρήσει σε επανέλεγχο των δικαιολογητικών και ταυτοποίηση όλων των επιδοματούχων του για το έτος 2014.

Παρακαλούνται οι επιδοτούμενοι ή οι νόμιμοι εκπρόσωποι τους (εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής-δικαστική συμπαράσταση-γονείς ανήλικων τέκνων), που λαμβάνουν τα προνοιακά επιδόματα, να προσέλθουν στην Υπηρεσία (Λ. Βενιζέλου Σοφοκλή- Παραλιακή, Έναντι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας). Ο Επανέλεγχος θα γίνει από 17-03-2014 έως 18-04-2014 κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Πέμπτη, Παρασκευή (4 Ημέρες την εβδομάδα).

Περισσότερα...
 
Eγκύκλιος για την εισαγωγή φοιτητών με το 5% PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 12:46

Οι υποψήφιοι καταθετουν αυτοπροσωπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους ή ταχυδρομικά με συστημενη επιστολή ή ταχυμεταφορά σε μία μόνο από τις Επταμελείς Επιτροπες των Νοσοκομείων του άρθρου 1
της παρούσης  τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 103 επισκέπτες συνδεδεμένους

Είσοδος Μελών

Follow us on Twitter

Πρόσφατα Forum Posts

Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Δημοσκόπηση

Ποιον μετρητή έχετε?