Skip to content

Greek Danish Dutch English French German Italian Spanish

Το πρώτο Ελληνικό portal για τον νεανικό διαβήτη τύπου 1 στην Ελλάδα!

Τo sweet-kid.com είναι ένα νέο ελληνικό portal, αφιερωμένο στα παιδία και τους νέους που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και σκοπός του είναι να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του νεανικού διαβήτη. Θέλουμε να προσφέρουμε σωστή ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν στο σακχαρώδη διαβήτη, να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για να διαχειριστείτε το διαβήτη σωστά και αποτελεσματικά. Γνωρίζοντας όσο περισσότερα γίνεται για το διαβήτη, μπορείτε να παρέχετε μια φυσιολογική ζωή στα παιδιά και στους νέους που πάσχουν απο σακχαρώδη διαβήτη ρυθμίζοντας καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου.

Θα χαρούμε να εγγραφείτε σαν μέλος σε αυτή την ανοικτή κοινώτητα, να λάβουμε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε νέους γονείς που μόλις διέγνωσαν διαβήτη στο παιδί τους.

Αρχική
Διαβήτης | Παιδικός διαβήτης | Παιδικός σακχαρώδης διαβήτης | Νεανικός διαβήτης
Παροχή αναλώσιμου υγειονομικού υλικού άτομα που είναι άμεσα ή έμμεσα ασφαλιζόμενοι στο ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 19:28

Μετά από κινήσεις της ΕΛΟΔΙ, λάβαμε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την επισυναπτόμενη επιστολή, η οποία λύνει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που είχανε με τη φαρμακευτική τους περίθαλψη και την παροχή αναλώσιμου υγειονομικού υλικού άτομα που είναι άμεσα ή έμμεσα ασφαλιζόμενοι στο ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ.

Περισσότερα...
 
Τελικό Πρόγραμμα 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΕΛΟΔΙ Σάββατο 5/10/2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 18:09

Τελικό Πρόγραμμα 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΕΛΟΔΙ

Σακχαρώδης Διαβήτης: Προστατεύουμε το μέλλον μας

Σάββατο 5/10/2013

Προεδρείο : Αριστείδης Ράπτης
16.45 - 17.15 Χαιρετισμοί επισήμων
17.15 – 17.30 Χαιρετισμός- Έναρξη συνεδρίου
Καθηγητής Σωτήριος Α Ράπτης – Πρόεδρος ΕΚΕΔΙ

1η Συνεδρία
Προεδρείο : Ν. Κεφαλάς – Λ. Λαναράς

Το σόκ της πρωτοδιάγνωσης στο παιδί και τον έφηβο

Περισσότερα...
 
Ελληνική συμμετοχή στο IDF Europe Youth Leadership Camp 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2013 08:54

Το  IDF Europe Youth Leadership Camp 2013 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος στην Tirrenia της Ιταλίας , 22-28 Ιουλίου 2013. Με χαρά σας παραθέτουμε την επιστολή που λάβαμε από τον Γιώργο Λιονάκη που συμμετείχε στην διοργάνωση εκ μέρους της χώρας μας, που μας γράφει για τις εμπειρίες του από την διοργάνωση.

Μια ομάδα Νέων Ηγετών στο διαβήτη τύπου 1 από χώρες απ’ όλη την Ευρώπη μέσα σε αυτούς και εγώ συναντηθήκαμε στην Tirrenia της Ιταλίας , 22-28 Ιουλίου 2013 προκειμένου να λάβουμε μέρος στην 3η έκδοση της καλοκαιρινής    κατασκήνωσης Νέων Ηγετών του IDF Europe .

Περισσότερα...
 
2.100 χιλιόμετρα από τις Βρυξέλλες στη Βαρκελώνη για ευαισθητοποίηση για τον διαβήτη PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 19:53

διαβήτης ποδήλατοΒρυξέλλες - Περίπου 100 ερασιτέχνες και επαγγελματίες αναβάτες από όλο τον κόσμο θα κάνουν ποδήλατο για σχεδόν δύο εβδομάδες από τις Βρυξέλλες στη Βαρκελώνη , στο πλαίσιο της mHealth Tour Grand Tour. Ο στόχος της ποδήλατοδρωμίας είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση σχετικά με τον διαβήτη , και να τονίσει τη σημασία του αθλητισμού και της σωματικής δραστηριότητας , όχι μόνο για την πρόληψη του διαβήτη, αλλά και ως ουσιαστικό εργαλείο για την αυτο- διαχείριση και τη θεραπεία του διαβήτη .

Η ομάδα των αναβατών αριστερά Parc du Cinquantenaire στις Βρυξέλλες σήμερα το πρωί ξεκίνησς για μια 13 - ημέρη βόλτα με ποδήλατο που διέρχεται από 5 χώρες (Βέλγιο , Λουξεμβούργο , Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία) για την επίτευξη της Βαρκελώνης στις 18 Σεπτεμβρίου . Το 2100 χιλιόμετρα  διαδρομής περιλαμβάνει περισσότερα από 22.000 μέτρα της ανόδου και μερικά από τα πιο γνωστά ορεινά περάσματα στο Tour de France , όπως η ανάβαση Semnoz .

Περισσότερα...
 
Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου υποψηφίων για τα ΑΕΙ που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις (διαβήτη) PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 08:47
 
Οι υποψήφιοι που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις καλούνται από το υπουργείο Παιδείας, να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω Διαδικτύου, μηχανογραφικό δελτίο με τις προτιμήσεις τμημάτων και σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδ. έτος 2013-2014, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, από 9 μέχρι και 16 Σεπτεμβρίου2013.
Η πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,www.minedu.gov.gr και οι υποψήφιοι θα μπορούν από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο με τις προτιμήσεις των σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν και να δηλώσουν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την υποψηφιότητά τους. Η εφαρμογή συνοδεύεται από οδηγίες, τις οποίες οι υποψήφιοι οφείλουν να μελετήσουν προσεκτικά και να ακολουθήσουν πιστά τα προτεινόμενα βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις αποκλειόμενες παθήσεις που έχουν ορίσει οι σχολές ή τα τμήματα.
Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι αμέσως μετά την ηλεκτρονική υποβολή:
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 107 επισκέπτες συνδεδεμένους

Είσοδος Μελών

Follow us on Twitter

Πρόσφατα Forum Posts

Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Δημοσκόπηση

Ποιον μετρητή έχετε?