Skip to content

Greek Danish Dutch English French German Italian Spanish

Το πρώτο Ελληνικό portal για τον νεανικό διαβήτη τύπου 1 στην Ελλάδα!

Τo sweet-kid.com είναι ένα νέο ελληνικό portal, αφιερωμένο στα παιδία και τους νέους που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και σκοπός του είναι να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του νεανικού διαβήτη. Θέλουμε να προσφέρουμε σωστή ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν στο σακχαρώδη διαβήτη, να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για να διαχειριστείτε το διαβήτη σωστά και αποτελεσματικά. Γνωρίζοντας όσο περισσότερα γίνεται για το διαβήτη, μπορείτε να παρέχετε μια φυσιολογική ζωή στα παιδιά και στους νέους που πάσχουν απο σακχαρώδη διαβήτη ρυθμίζοντας καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου.

Θα χαρούμε να εγγραφείτε σαν μέλος σε αυτή την ανοικτή κοινώτητα, να λάβουμε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε νέους γονείς που μόλις διέγνωσαν διαβήτη στο παιδί τους.

Αρχική
Διαβήτης | Παιδικός διαβήτης | Παιδικός σακχαρώδης διαβήτης | Νεανικός διαβήτης
Φωταγώγηση του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 20:55

Με μεγάλη μας χαρά και χάρις την άμεση ανταπόκριση της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ του Δήμου Χανίων καθώς και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, στο αίτημα του ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ , το ιστορικό κτήριο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι των Χανίων, πρόκειται να φωταγωγηθεί μπλε, στις 14 – 15 και 16 Νοεμβρίου 2013, συμμετέχοντας στην παγκόσμια ημέρα Διαβήτη, όπως συνηθίζεται σε πολλά μνημεία της Ελλάδας, της Ευρώπης και γενικότερα σε όλο τον κόσμο.

Η ενέργεια αυτή αποσκοπεί στη συνολικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενημέρωση, την πρόληψη, τη διάγνωση και την καταπολέμηση του διαβήτη, ενώ δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του ΚΑΜ καθώς και του Δήμου Χανίων στο θέμα της αντιμετώπισης του.

Εύχομαι αυτή η ενέργεια να τυποποιηθεί ως θεσμός στα Χανιά και να συνεχιστεί και στα επόμενα έτη.

Περισσότερα...
 
Event: Η Γλυκούλα και ο Ζαχαρένιος μιλάνε για το διαβήτη τους! PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 20:49

Tην Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στην Τροφούπολη είναι αφιερωμένη στον παιδικό σακχαρώδη διαβήτη.
Ένα 2ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά σε όλα τα παιχνίδια του Διατροφότοπου με θέμα το διαβήτη και τη διατροφή!

Στο Διατροφότοπο θα βρίσκεται η κα Ελένη Κουή - Παιδοδιαιτολόγος, BSc, MSc, R.D. για να σας λύσει όλες σας τις απορίες.

Περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου της εταιρείας Novo Nordisk σχετικά με την ανάκληση του Novo mix flex pen PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 09:38

Δημοσιεύεται Δελτίο Τύπου από την εταιρεία Novo Nordisk σχετικά με την ανάκληση του Novo mix flex pen, προς διευκρίνηση ότι δεν υπάρχουν οι εν λόγω προβληματικές παρτίδες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Περισσότερα...
 
Ημερίδα για το Διαβήτη στον Πολυχώρο του δήμου Ηρακλείου PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 20:36

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 10:45 το πρωί, ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ (ΠΑ. ΣΥ. ΝΕ. Δ.) σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Ιατρείο του Βενιζέλειου και το Παιδοδιαβητολογικό του ΠΑΓΝΗ διοργανώνουν Ημερίδα για το Διαβήτη στον Πολυχώρο του δήμου Ηρακλείου στην Παλιά Λαχαναγορά (Παραλιακή απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ) με θέμα « ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΣΑΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ Ι » . Ακολουθεί γεύμα .

Περισσότερα...
 
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2013 20:03

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα ονόματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014
Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο (στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.,  http://moreresults.minedu.gov.gr).
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται ονομαστικά τα αποτελέσματα, εφόσον πληκτρολογήσουν τον τετραψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο).
Στη διαδικασία εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με την ανωτέρω ειδική κατηγορία, έλαβαν μέρος 1313 συνολικά υποψήφιοι, από τους οποίους εισήχθησαν οι 1220.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 276 επισκέπτες συνδεδεμένους

Είσοδος Μελών

Follow us on Twitter

Πρόσφατα Forum Posts

Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Δημοσκόπηση

Ποιον μετρητή έχετε?